verven

verven

Wimpers

Wilt u mooie donkere wimpers zodat uw ogen meer opvallen? Dan is wimper verven een ideale uitkomst! Door dat de haren vanaf de aanzet tot aan de punt gekleurd worden is het resultaat verbluffend. De ogen worden weer sprekend en verleidelijk.

We kunnen de wimpers in verschillende kleuren verven. Gaat u op vakantie en wilt u niet dat uw mascara uitloopt dan is verven de oplossing. Met geverfde wimpers hoeft u zich geen zorgen te maken dat dit uit gaat lopen.

Voor mensen met gevoelige ogen is deze behandeling ook geschikt, we kunnen alvorens de behandeling een kleine test uitvoeren zodat we gevolgen kunnen uitsluiten.

Wij adviseren om na 5 a 6 weken de wimpers weer te verven.

Wenkbrauwen

Een uitkomst voor mensen die er genoeg van hebben om continue de wenkbrauwen bij te werken met een potlood. Door de wenkbrauwen te verven krijgt u meer contour in uw gezicht. Tevens zijn wenkbrauwen erg bepalend voor uw gezichtsuitdrukking.

Als u van u zelf al mooie donkere wenkbrauwen heeft kan het verven van de wenkbrauwen net even die extra toutch geven. U krijgt door het verven een mooie volle strakke wenkbrauw, wat u een verzorgd uiterlijk geeft.

Wij adviseren om na 5 a 6 weken de wenkbrauwen weer te verven. Na het verven is de kleur van de wenkbrauwen iets donkerder. Na enkele wasbeurten is dit verdwenen en blijft de gewenste kleur achter.

Het verven van de wimpers en wenkbrauwen is bij iedere gezichtsbehandeling bij te boeken. We hebben ook verschillende pakketten voor verven en eplireren en/ of harsen.