Epileren - Harsen - Touw

Epileren - Harsen - Touw

Epileren

Om de wenkbrauwen in een mooie vorm te krijgen wordt doorgaanst twee systemen gebruikt, een harsmethode of epileren met een pincet. Epileren met een pincet neemt veel tijd in beslag als de wenkbrauwen gemodelleerd moeten worden. Epileren met pincet is geen snelle behandeling aangezien iedere haar één voor één verwijderd wordt. Daarnaast is het met een pincet niet mogelijk om de donsharen te verwijderen.  

 


Harsen

Harsen of waxen is een van de populaire manieren van tijdelijke ontharing. De warme hars omvangt de gehele haar waardoor de haar met wortel en al verwijderd wordt. De donsharen worden direct dankzij de hars verwijderd. Dankzij deze applicatie zal de wenkbrauwen strakker gemodelleerd eruit zien dan bij een pincet. 

Na het harsen zal het gemiddeld (afhankelijk van de haargroei)  3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Voordeel is dat het langer duurt voordat het haar weer terugkomt, dit in tegenstelling tot scheren. De haren groeien terug met een dunnere en zachtere punt. Na het harsen zult u geen last hebben van harde stoppels.

Bij regelmatig harsen, is er zelfs een kans aanwezig dat sommige haren helemaal niet meer terugkomen, omdat het haarzakje waar in het haar groeit beschadigd is geraakt. Of de haren komen niet tegelijk terug en daardoor dit minder opvalt. Zodra u dit effect wilt hebben dan dient u regelmatig, 6 a 8 weken een behandeling te boeken, u zult versteld staan van het restultaat.

We hebben verschillende harssoorten in onze salon. Voor de stevige stuggere haar en voor de zeer gevoelige huid.