Salon

Onze visie en opdracht!

Bij JC Beauty Salon streven wij ernaar om je een warm, vertrouwd en uitnodigende toevluchtsoord om te ontrekken aan uw dagelijkse sleur. Het is onze opdracht je te helpen om heerlijk tussen alle dagelijkse drukte uit te zijn en je wensen te laten uitkomen. Ontspan en vind vrede met een ontspannende massage of het laten doen van je nagels. Je zal worden verbaasd, hoe het vergen van een uur van je bezige dag, de spanning kan verminderen

Odyssey Nail Systems

Wij zoeken altijd manieren om onze diensten door zorgvuldige selectie van product met geuren, helende en/of kalmerende eigenschappen en doeltreffendheid te verbeteren. Doorblader onze website en bekijk al prachtige behandelingsopties, nagel diensten, dienstenaanbod van de specialiteitmassage, visagie en de bruidsmake-up, hairstyling, pedicure en schoonheidsspecialiste.

Iedereen bij JC Beauty Salon wordt gewijd om je de beste ervaring te geven. Wij allen streven om op ons gebied bijgewerkt te houden en bekent te zijn met de nieuwe trends en technieken. Iedereen die werkzaam is bij JC Beauty Salon zijn erkend en gediplomeerde vakmensen.

Monteil Paris

Ontmoet spoedig onze studio en personeel en ervaar de heerlijke behandelingen van JC Beauty Salon.

Wellicht zien we binnenkort in onze studio.