Ambassador Prof opleiding

Ambassador Prof opleiding

Ambassador  Prof –  8 daagse

Een opleiding voor de ervaring stylist. Mocht je al een opleiding hebben gehad en/ of de benodigde ervaring hebben als nagelstyliste, dan kan je bovengenoemd ONS Ambassador Programma versneld volgen via het PROFESSIONAL programma. Tevens een uitstekende opleiding voor de stylist die zich willen bijscholen en omscholen. 

Dit programma omvat dezelfde onderdelen als het NOVICE programma, maar je doet dit versneld n.l., in 8 lesdagen. Zowel het NOVICE als het PROFESSIONAL programma zal moeten worden afgesloten met een examen op het hoofdkantoor in Zwolle.

Hierbij wordt jouw kennis van het geleerde in praktijk getest. Voor dit landelijke examen zijn er voor beide programma’s examenkosten aan verbonden. Dit landelijke examen is wereldwijd erkend door alle ONS landen en vestigingen.

Mocht je al een opleiding hebben gehad of al een ruime tijd ervaring hebben als nagelstyliste, dan kan je bovengenoemd ONS Ambassador Programma versneld volgen via het PROFESSIONAL programma. 


Dit programma omvat dezelfde onderdelen als het NOVICE programma, maar je doet dit versneld: in 8 lesdagen.

Zowel het NOVICE als het PROFESSIONAL programma zal moeten worden afgesloten met een examen op het hoofdkantoor in Zwolle.

Je ontvangt dan je eerste 5 ONS certificaten én je eerst titel namelijk ONS salon Ambassador!

Vraag een geheel kosteloos en vrijblijvend een introductiegesprek aan. 

Nu tijdelijk 15% korting op de opleiding en pakketten

Wilt u een dienst direct aanvragen of een afspraak met ons maken voor meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.

Dienst / Product

Persoonlijke gegevens

Opmerking

* Vereiste velden