Ambassador Novice opleiding

Ambassador Novice opleiding

Onze opleingsprogramma noemen wij het Ambassodor Program. Vanuit dit programma kan jij het pad bewandelen hoe jij dit wilt!

ONS Ambassador Program geeft je de mogelijkheid om te groeien in dit prachtige vak.

Je kan starten met een Ambasador Novice (student) allround opleiding maar je kan ook je opleiding in delen volgen en zodoende toch je allround opleiding gaan volgen.

Het mooie van dit systeem is dat je deze puzzel kan leggen hoe jij dit wilt en financieel aan kan! Daarnaast is betalen in termijn bij ons ook mogelijk. Tijdens een introductie gesprek kunnen we samen kijken hoe we deze puzzel gaan leggen.  

De modules zijn apart bij te boeken in je eigen (financiele) mogelijkheden en tempo. Zodra je module afgerond is kan je deelnemen aan het landelijk examen. Je zal dan een certificaat ontvangen van de gevolgde module. 

Mocht je in delen je opleiding willen volgen, dan kan je ondertussen je eigen inkomsten genereren en een klantenbestand opbouwen. 

Het vak nagelstyling is helaas geen erkend beroep. Wel bieden wij je een erkend wereldwijd gehanteerde opleiding aan! We zijn gecertificieerde docenten, we zijn een erkend leerbedrijf én zijn we erkend voor BTW vrijstelling.

Made by the Best, For the Best!

 

 

 

Wilt u een dienst direct aanvragen of een afspraak met ons maken voor meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.

Dienst / Product

Persoonlijke gegevens

Opmerking

* Vereiste velden