Advies

Odyssey Nail Systems

Advies voor verzorging en onderhoud van kunstnagels.

De gouden regel bij JC Nail Design is, 50% + 50% maakt samen 100%. Wij kunnen dit niet alleen, samen met elkaar verkrijgen we dit.

 

LAAT JE NAGELSTYLISTE HET WERK DOEN

Als een nagel breekt of lift maak dan een herstel afspraak. Trek de nagels er nooit af want dit kan blijvende beschadigingen aanbrengen aan uw natuurlijke nagel. Wanneer u een nabehandelingskit heeft gekocht dan krijgt u uitleg hoe u dit op een correcte en verantwoordelijke wijze kan gebruiken. Ga nooit de nagel zelf lijmen! Bij ondeskundig lijmen kan vocht tussen de nagel en de kunstnagel dringen en infecties veroorzaken. Tevens zijn er lijmsoorten die de natuurlijke nagel flink aantasten!

 

JE HANDEN EN NAGELS ZIJN JE VISITEKAARTJE!

Behandel daarom uw nagels als juwelen en niet als gereedschap. De nagels voelen al "hard" aan maar ze zijn nog niet volledig uitgehard. Dit proces is nog 24 - 48 uur aan de gang na het plaatsen van de set. Probeer stoten te voorkomen en tik niet continue met de nagels op tafel, dit kan de nagel zwak maken.

 

BESCHERM JE JUWELEN

Door handschoenen te dragen wanneer u gaat tuineren, bij langdurige aanraking met water of bij het schilderen van bijvoorbeeld kozijnen. Gebruik bij het schoonmaken met chemische schoonmaakmiddelen handschoenen, denk hierbij aan spiritus, ammonia, viakel, dusty of elk ander schoonmaakmiddel. Dit voorkomt het oplossen of loslaten van het kunstproduct. Terpetine, wasbenzine etc. lost ook het kunstproduct op.

 

ZON

Bij regelmatig gebruik van de zonnebank of zonnebaden (natuurlijk) adviseren wij een Odyssey Nail Systems top coat. Dit voorkomt vergeling van de nagels. Bij JC Nail Design kunt u een speciale vakantie set aanschaffen die tijdens u zon vakanties vergeling voorkomen. Wij geven alleen garantie op de door ons geadviseerde producten. Sommige producten reageren door op warmte en kunnen hierdoor weer schade aan de kunstnagels aanbrengen.

 

KUNSTNAGELS LAKKEN

Uiteraard kunt u de kunstnagels lakken. Gebruik eerst een Odyssey Nail Systems base coat voordat u de kleur lak aan brengt. Na de aangebrachte kleur lak, lakt u de nagel af met een Odyssey Nail Systems high shine top coat. De nagellak dient altijd verwijderd te worden met nagellak remover zonder aceton!

 

NIET NEGEREN!

Als u een besmettelijke huid en/ of nagelaandoening heeft, wacht dan met een bezoek aan JC Nail Design totdat u helemaal hersteld bent. Ga bij aanhoudende symptomen naar de dokter. Negeer nooit een aandoening rondom de nagels of verkleuring van de nagels.

 

NABEHANDELING

Maak tijdig een afspraak! Zo voorkomt u dat de nagels breken doordat ze uit balans raken. Tevens krijgen de bacteriën niet de kans zich te nestelen tussen de kunstnagel en de natuurlijke nagel (wat weer een schimmelinfectie) kan veroorzaken. Laat om de 3 a 4 weken je nagels opnieuw balanceren (nabehandeling). Dit is voor iedere persoon verschillend, afhankelijk van de conditie van de nagel, de groeisnelheid etc. etc.

 

VERWIJDEREN VAN DE KUNSTNAGELS

Haal eigen kunstnagels er nooit zelf af. Wanneer u de kunstnagels niet langer wenst ga hier dan niet zelf aan trekken, pulken o.i.d. Daarmee beschadigt u de natuurlijke nagels. De nagels kunnen inscheuren, splijten en de laagjes kunnen loslaten van het nagelbed. Het opnieuw laten uitgroeien wordt een lang en pijnlijk proces.

De stylisten van JC Nail Design kunnen dit op een professionele en veilige manier verwijderen en daarnaast advies geven over verdere verzorging van de natuurlijke nagel. Door de kunstnagels te laten verwijderen door een professional voorkomt u het verhaal "mijn nagels waren zo slap, slecht na het dragen van kunstnagels" dit is dan niet altijd te wijten aan de stylist wanneer men hier zelf aan begint.

JC Nail Design


WOOPS!

There are no products matching the selection.